KITCHEN RENOVATION - BEFORE & AFTER

This 1930’s kitchen began as a cramped, outdated space that was not well-suited for this active family. Working within the original footprint of the space, the design mandate was to brighten the room, increase storage and functionality while injecting some personality into the space.
A fresh, classic palette of white, grey and walnut pair perfectly with the original fir flooring. Elongated oval marble mosaic tiles run full height from the counter top to ceiling creating a dramatic backdrop and adding some visual interest. Concrete look quartz counters offer durability and clean lines, while a large scale porcelain farmhouse sink seamlessly blends the contemporary and vintage aesthetic.
Floating reclaimed wood shelves display cookbooks and some of the client’s collectibles, while a new window over the sink lets light spill into the space.